Als het voor de Backoffice niet duidelijk is hoe een document of banktransactie geboekt moet worden, wordt dit (tijdelijk) geboekt op de grootboekrekening 'Vraagposten'.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie', 'Financiële administratie' en 'Externe accountant' kan dit aandachtspunt afhandelen. Een backoffice medewerker kan dit raadplegen maar niet afhandelen.

Open de Yuki Postbus en klik vervolgens links in je scherm op Vraagposten.

Het volgende scherm wordt geopend:

Acties

Via het potlood rechts kan er meegegeven worden wat er met het document of transactie moet gebeuren.

Door te kiezen voor bijvoorbeeld Toelichting geven is het mogelijk om een backoffice medewerker meer informatie mee te geven.