Alleen een gebruiker met de 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Directie', 'Financiële administratie' of 'Externe accountant' kan een Comandi account koppelen aan een domein in Yuki

Ga naar Instellingen en klik vervolgens onder Integraties op Comandi

Klik op deze knop om verbinding te maken met Comandi:

Log in op het Comandi portaal en open jouw 'User profile', hier vind je de tokens terug die je nodig hebt binnen Yuki:

Vul de gevraagde gegevens aan binnen Yuki om Comandi te koppelen met jouw Yuki domein.

Met de private label bedoelen we jouw Comandi URL (in dit voorbeeld: https://demo.comandi.nl).