Foutmelding 1

• Het importeren van het elektronische afschrift is gefaald. Onbekend importformaat voor bestand met elektronische bankafschriften.

Oorzaak:

•  De kopregel van het PayPal bestand is in het Frans of Engels en moet in het Nederlands zijn.

Oplossing:

• Log in op je PayPal account

• Klik rechts bovenin het scherm op 'Profile' (icoon in de vorm van radar)

• Klik op ‘Account Options’

• Kies achter 'Language' voor 'Nederlands'

• Je krijgt nu de melding 'You might not see the language you chose until the next time you log in to PayPal.'

• Je logt uit en opnieuw in.

Foutmelding 2

• Het importeren van het elektronische afschrift is gefaald.  Dit PayPal afschrift kan niet worden geïmporteerd. Het bevat dubbele regels voor dezelfde transacties. Dit kan voorkomen bij afschriften waar bijvoorbeeld "winkelwagentje" informatie wordt geëxporteerd.

Oorzaken:

• Het PayPal is gedownload op een Apple m.b.v. Safari, hierdoor bevat het bestand lege regels, die als dubbele regels worden gezien.

• Bij het downladen is het verkeerde formaat gekozen.

Oplossingen:

• Downloaden van het PayPal bestand via Chrome
  • Bij het downloaden kiezen voor 'Betalingen die het saldo beïnvloeden'.