Een backoffice medewerker of een gebruiker met de rol Externe accountant heeft de mogelijkheid om extra grootboekrekeningen toe te voegen. Hiervoor ga je naar het MAR en klik je op het + icoontje om subrekeningen toe te voegen.

Kijk zeker na of de gewenste grootboekrekening mogelijks op inactief staat door naar het overzicht van alle grootboekrekeningen te gaan.

Door op het + icoontje te klikken,  opent onderstaande scherm waar je kan zien tussen welke nummers de grootboekrekeningnummer moet liggen. Dit zal afhangen per grootboekrekening.