De Yuki Community is de plek waar alle Yuki partners en gebruikers met elkaar in gesprek kunnen gaan. Het is een plek waar je jouw kennis en ervaringen kan delen, en kan leren van de kennis en ervaringen van anderen. 


Daarnaast is het de plek waar wij kunnen leren van jullie. Jullie input gebruiken we namelijk om onder andere de gebruikservaring te blijven verbeteren. 


Waarom een Yuki Community?


Onze Yuki Community bestaat uit het feature forum en het volledig nieuwe discussieforum. Zo stelt het iedereen in staat van elkaar te leren, en kan het beste van deze werelden bij elkaar komen. 


We hebben al ontzettend veel Yuki ambassadeurs die onze software op hun eigen manier inzetten, met veel nuttige inzichten als resultaat. Deze inzichten zijn een bron van inspiratie gebleken waar we al dankbaar gebruik van hebben gemaakt, onder andere bij de ontwikkeling van de nieuwe verkoopmodule. 


Wat je kan verwachten


  • Het feature forum zal bij de meesten al bekend zijn. We hebben het nu overzichtelijker gemaakt en de opmaak geoptimaliseerd.

  • Het discussieforum is nieuw, hier kunnen door zowel partners als Yuki zelf posts geplaatst worden. Vervolgens kunnen we over deze onderwerpen discussiëren. 

  • We zullen het forum moderaten om alles in goede banen te kunnen leiden. Zowel qua onderwerpen, als wat de community regels betreft. 


Hoe kan je de Yuki Community het beste gebruiken?


Samen zorgen we voor een inspirerende en waardevolle Yuki Community. Het vernieuwde feature forum is er nog steeds voor alles rond features. Daarnaast is het nieuwe discussieforum de plek om in gesprek te gaan over:


  • Problemen & vragen

  • Tips & tricks 

  • Best practices (bijvoorbeeld rond bestaande koppelingen van externe partijen)De Yuki Community bevindt zich volledig in de support omgeving, en is vanaf daar te vinden. Je kan de zoekbalk gebruiken om te zoeken binnen de community.