Om een banktransactie in meerdere transacties te splitsen klik je op de knop Splitsen

Het volgende scherm wordt geopend:

Vul de grootboekrekening en relatie in voor het eerste gesplitste deel van de banktransactie in en klik vervolgens op de knop Bewaren. Het volgende scherm wordt geopend:

Het nog niet toegewezen gedeelte, plaatst Yuki automatisch op Rekening onbekend. Je kan dit wijzigen door op het potloodje links te klikken. Om verder te splitsen klik je nogmaals op de knop Splitsen

Via deze knop  is het mogelijk om het gesplitste gedeelte te koppelen.

Om de splitsing van een banktransactie ongedaan te maken klik je op de knop Acties en boek je de transactie door de juiste actie in de lijst te selecteren. Indien de splitsing opnieuw gedaan moet worden, boek je de transactie via Acties > Overige transacties op Rekening onbekend om terug te splitsen.

Klik op de knop Afgehandeld waardoor de volgende transactie in de workflow wordt geopend.