De workflow omvat alle documenten en banktransacties die nog verwerkt moeten worden door een medewerker van het kantoor.

• Een gebruiker met de rol Portaalbeheerder ziet in de teller het aantal te verwerken documenten en banktransactie in alle domeinen van het portaal.
  • Een gebruiker met de rol Portaal backoffice ziet in de teller alleen de te verwerken documenten en banktransacties van de domeinen waar hij of zij verantwoordelijk voor is.

Vanuit het Yuki backoffice portaal klik je op de knop Workflow om een overzicht te bekijken van de te verwerken workflow in de domeinen van het portaal.

Het volgende scherm wordt geopend:

1. Bekijk backoffice monitor met de belangrijkste kengetallen van het kantoor (workflow, tijdigheid, tevredenheid).
  2. Je kan de backoffice status van de workflow in twee verschillende weergaven bekijken:
    • Domeinen
    • Administraties.
  3. Geef aan van welke domeinen de workflow in dit overzicht getoond moeten worden:
    • mijn
    • waar ik back-up van ben
    • van persoon
    • van persoon (workflow view)
    • waar persoon back-up van is
    • alle
    • alle (data-entry)
    • alle (bank)
    • waar ik controller voor ben
    • waar ik accountmanager voor ben
  4. Om in meer detail de status van de workflow te zien, kan je de workflow van alle domeinen selecteren of alleen teller van vandaag, morgen of gisteren.
  5. De zoekbalk kan je gebruiken om domeinen (administraties) te zoeken en vervolgens te openen.

Door te klikken op een kolomkop kan je elke kolom sorteren.

Klik op > voor de naam van een domein om de backoffice workflow (bundelbak, documenten, banktransacties en vragen) van een domein en de bijbehorende administratie(s) te bekijken.