In de monitor van het portaal worden een aantal statistieken getoond:

• de workflow verdeeld over GISTEREN, VANDAAG en MORGEN
  • score van de (klant)tevredenheid
  • score van de tijdigheid van de verwerking
  • het aantal administraties
  • de historie van de verwerkte workflow in een staafdiagram.

Vanuit het Yuki backoffice portaal klik je op de knop Monitor om een overzicht te bekijken van de te verwerken workflow in de domeinen van het (sub)portaal.

Het volgende scherm wordt geopend:

Bovenaan wordt jouw workflow getoond (of die van het kantoor als je portaalbeheerder bent) verdeeld over GISTEREN, VANDAAG en MORGEN. Alle documenten en  transacties die vandaag vóór 12 uur zijn aangeleverd moeten nog vandaag verwerkt worden en alle documenten aangeleverd na 12 uur vallen onder de workflow van morgen. GISTEREN toont dus alle openstaande transacties in je workflow die gisteren (of de dagen ervoor) afgehandeld hadden moeten zijn. VANDAAG is inclusief de transacties van GISTEREN

Linksonder zie je de scores van de tevredenheid, de tijdigheid van de verwerking en het aantal administraties.

Er kan doorgeklikt worden op:

• de transacties van gisteren, vandaag en morgen
  • de vragen die vandaag beantwoord moeten worden
  • de tevredenheid.

Rechtsonder zie je de historie van de verwerkte workflow in een staafdiagram. Door met je muis over de grafiek te bewegen kan je van een specifieke maand het aantal transacties bekijken dat enerzijds automatisch of handmatig door Yuki is verwerkt en anderzijds automatisch of handmatig door partners is verwerkt. Dit aantal transacties wordt omkaderd in de grafiek of onderin de grafiek in de legenda getoond.

Door in de legenda op het woord of het staafdiagram voor het woord te klikken, wordt het corresponderende deel van de grafiek onzichtbaar gemaakt.