Vanuit het Yuki backoffice portaal klik je op de knop Top leveranciers om een overzicht te bekijken van de verwerkte documenten per leverancier in het portaal. Dit kan enkel geraadpleegd worden door een portaalbeheerder.

Het overzicht toont informatie over het aantal ontvangen facturen per leverancier en of er al verwerkingsregels (op portaalniveau) aanwezig zijn voor deze leveranciers. Met deze informatie kan de accountant zijn automatisering verbeteren door het aanmaken van herkenningsregels.

In dit overzicht vind je de de top 100 van de meest voorkomende leveranciers.

In de kolommen Document en Regel kan je aan het groene vinkje of het rode kruisje zien of er verwerkingsregels voor de leverancier aanwezig zijn. UBLSUPPORT is niet van toepassing voor België.

Door te klikken op het getal in de kolom Aantal kan je bekijken hoeveel documenten van een leverancier per domein zijn aangeleverd.

Om de automatisatie te verhogen kan je een Portaal verwerkingsregel aanmaken voor deze leverancier dat van toepassing zal zijn op alle domeinen van het portaal.

Klik in het overzicht van Top Leveranciers op voor de naam van de leverancier om de aanwezige verwerkingsregels te bekijken.

In dit scherm kan je een portaal verwerkingsregel op document- of regelniveau (UBL) aanmaken door te klikken op de knop Document of Regel.