Vanuit het Yuki backoffice portaal klik je op de knop Administraties om een overzicht te bekijken van de administraties in het portaal.

Het volgende scherm wordt geopend:

In veel gevallen zal een domein hetzelfde zijn als de administratie van het bedrijf. Binnen een domein kunnen echter meerdere administraties bestaan.

1. De zoekbalk kan je gebruiken om administraties te zoeken en vervolgens te openen.
  2. Er kan gefilterd worden op volgende weergaves:
    • Alle administraties
    • Actieve administraties
    • Inactieve administraties
    • Administraties in een proefdomein
    • Testadministraties
    • Gefactureerd.
  3. Selecteer of je alle administraties of alleen deze van een (sub)portaal wil bekijken.
  4. Door te klikken op het rastertje, kan je kolommen toevoegen of verwijderen in het overzicht

Er kan gesorteerd worden op elke kolom, behalve kolom Contactpersoon en Bedrijfsvorm, door te klikken op de kolomkop.