In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle bankherkenningsregels die zijn aangemaakt in een domein.

Alleen gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Directie', 'Financiële administratie' of 'Externe Accountant' kunnen dit overzicht bekijken

Open de module Bank en klik vervolgens links in je scherm op Herkenningsregels

Het volgende scherm wordt geopend:

Om een nieuwe herkenningsregel aan te maken klik je bovenin je scherm op de knop + Open een nieuwe kaart. Door te klikken op > voor de omschrijving van de herkenningsregel kun je de betreffende regel wijzigen.

De herkenningsregels kunnen worden gesorteerd op grootboekrekening en prioriteit.

Daarnaast kun je kiezen om alle herkenningsregels te bekijken of alleen de regels die op een bepaald datum actief zijn.