In Yuki heb je de mogelijkheid om afdelingen in te stellen. Hierdoor kan je in een aantal overzichten filteren op afdeling, bij werknemers een afdeling vastleggen, etc.

Alleen een gebruiker met de rol Directie of HRM kan een afdeling wijzigen, (in bulk) verwijderen of aanmaken.

Klik linksboven in het domein op het bedrijfslogo of de domeinnaam en vervolgens op Instellingen

In het volgende scherm klik je op Tags & afdelingen.

Selecteer bovenin het scherm op Afdelingen.

Klik op > voor een afdeling om deze te verwijderen of de naam van te wijzigen. Door te klikken op + Nieuwe afdeling kan je meerdere toevoegen.

Vul hier de naam van de afdeling in en klik vervolgens op de knop Bewaren.