In de Boekhouding bol zie je in de financiële monitor de belangrijkste indicatoren van je bedrijf, grafisch in beeld gebracht, zoals:

• Resultaten
  • Omzet
  • Kosten
  • Banksaldo
  • Werkkapitaal
  • Klanten en Leveranciers
  • Klanten
  • Leveranciers
  • Solvabiliteit
  • Rentabiliteit op eigen vermogen
  • Kas balans

Je kan  in de financiële monitor getoonde grafieken en de volgorde daarvan aanpassen. Hiervoor wijzig je de instellingen van de grafiek (monitor).

Alleen een gebruiker met een Backoffice rol in het domein of de rol Directie, Financiële administratie of Externe accountant kunnen de monitor aanpassen.

Deze instellingen kan je vanuit twee plaatsen in Yuki openen:

• Open de Boekhouding , klik links in je scherm op Monitor en vervolgens rechts in je scherm op het tandwieltje.

• Navigeer naar de Instellingen links onderaan het domein en klik vervolgens op Monitor.

Het volgende scherm wordt nu geopend:

Geef hier aan welke grafieken in de financiële monitor getoond moeten worden (actief) en welke verborgen (inactief) moeten blijven. Met de pijltjes wijzig je de volgorde van de getoonde indicatoren in je scherm. Klik op de knop Instellingen opslaan om je wijzigingen te bewaren.

Voor de grafieken Resultaten en Omzet kunnen de gegevens van vorig jaar in de financiële monitor getoond of verborgen worden. Dit kan je activeren of deactiveren door Vorig jaar aan te vinken.