Je persoonlijke voorkeuren bepalen o.a. je gebruikersinterface zoals kleuren, lettertype en schermopbouw. Daarnaast kan je bijvoorbeeld bepalen hoe je documenten en bestanden wil uploaden en hoe je met je e-mail in Yuki om wil gaan.

Klik links onderaan op Meer en vervolgens op Instellingen.

In het volgende scherm klik je op Persoonlijke Voorkeuren.

Hier kunnen een aantal voorkeuren worden ingesteld:

• Algemeen
  • Bureaublad
  • Berichten
  • Activeer Yuki notificaties
  • Archief
  • Yuki ScanWizard
  • Mail.

Algemeen

• Taal: Nederlands, Engels of Frans
  • Lettertype: Standaard of één van de vijftien andere lettertypen
  • Lettergrootte: Extra groot, Groot, Standaard, Klein of Extra klein
  • Scheidingsteken voor downloads: Puntkomma of komma
  • Toon valutasymbolen in lijsten (ingeschakeld indien Vreemde valuta module is geactiveerd)
  • Toon dropdown menus vanaf navigatieknoppen.

Bureaublad

• Grootte
  • Achtergrond: Yuki wit, één van de negen andere achtergronden of een eigen afbeelding
  • Positie: Midden, Uitrekken of Herhalen
  • Bureaublad tekstkleur: Zwart of Wit.

Berichten

• Herstel alle verborgen informatieve meldingen.

Activeer Yuki notificaties

• Activeer Yuki notificaties: Bij gebruik van taken, e-mail of agenda in Yuki, zullen er notificaties verschijnen rechtsboven in je scherm.

Archief

• Wijze van uploaden meerdere bestanden: Gebruik Ajax Uploader of Basic Uploader
  • Overzicht van bestanden bij uploaden: Thumbnails, Details, Lijst of Pictogrammen.

Yuki Scan wizard

• Lijst met scanners: Toon voorkeur-scanners of Toon alle beschikbare scanners.

Mail

• Na wijzigen of verwijderen e-mail naar het volgende bericht gaan
  • Editor breedte: Volledige breedte of papierbreedte
  • Standaard adrestype: Standaard e-mail aan zakelijke of privé adressen van contactpersonen versturen
  • Mail van onbekende afzender in aparte map: E-mail met een onbekende afzender al dan niet in een aparte map plaatsen
  • Toon bericht na het verzenden van e-mail: Extra bevestiging dat de mail verzonden is
  • Verwijder mail automatisch uit Prullenbak: Na hoeveel dagen mag de prullenbak automatisch geleegd worden
  • Automatische herkenning van mail toestaan.