In Yuki kan je een overzicht bekijken van alle verwerkte documenten (regels) die zijn geboekt op Rekening courant Personeel of RC [naam bestuurder].

Alleen de eigenaar van het domein (met rol Directie) en alle gebruikers met de rol Directie kunnen de transacties geboekt op Rekening courant bekijken.

Open de Personeelsbol en klik vervolgens links in je scherm op Rekening courant

Om een nieuwe loonfiche voor een werknemer aan te maken klik je op de knop Nieuwe Loonfiche

Rechts in je scherm kan je gebruik maken van één van de knoppen Tags, Gebruikers of Dossiers om de documenten in rekening courant te filteren.

Een filter kun je verder specificeren door één van de volgende combinaties toe te passen:

• EN: de gegevens met alle geselecteerde tags, gebruikers of dossiers worden getoond
  • OF: de gegevens met één van de geselecteerde tags, gebruikers of dossiers worden getoond
  • NIET: de gegevens die geen van de geselecteerde tags, gebruikers of dossiers hebben worden getoond.

Er kan in het Zoekveld worden gezocht naar documenten in rekening courant op Onderwerp, Factuurdatum, Factuurnummer en Bedrag. Daarnaast kan er ook gefilterd worden op documenten van een bepaalde periode (jaar, half jaar, kwartaal of maand) en/of op documenten van een bepaalde administratie of van alle administraties van het domein.

Om de getoonde kolommen in het overzicht aan te passen klik je rechtsboven in je scherm op het rastertje (Pas de getoonde kolommen aan).

Alle kolommen, behalve de kolom Type, kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.