In Yuki kan je een overzicht bekijken van alle werknemers die in een administratie zijn aangemaakt in het domein. Het overzicht bevat o.a. persoonlijke gegevens, functie, afdeling, manager en contract informatie.

Open de Personeelsbol en klik vervolgens links in je scherm op Werknemers

Het volgende scherm wordt geopend:

Door linksboven in je scherm te klikken op de knop Nieuw (+) kan je een nieuwe werknemer aanmaken. Door in een relatiekaartje van een gebruiker het Bedrijf in te vullen, zal Yuki deze ook automatisch plaatsen onder de werknemers.

In dit overzicht kan je de werknemers filteren op:

• actieve werknemers
  • actieve werknemers in een bepaalde periode
  • inactieve werknemers

Wanneer een werknemer niet meer in dienst is, kan je op de desbetreffende relatiekaart de datum van de laatste werkdag invullen en geef je onder tabblad Extra (veld Backoffice status) aan dat de werknemer niet meer actief is. Vanaf dat moment kan de werknemer niet meer worden gebruikt in boekingen in Yuki.

Het is mogelijk om te filteren op werknemers van alle afdelingen of van een bepaalde afdeling. Dit filter is alleen zichtbaar wanneer je bij elke werknemer een afdeling hebt vastgelegd.

Er kan in het Zoekveld worden gezocht naar werknemers op Naam, Functie en Afdeling.

Je kan de werknemers bekijken van een bepaalde administratie of van alle administraties in het domein.

Alle kolommen, behalve de kolom 'Bedrijf', kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.