Indien je gebruik maakt van de CodaBox service om de banktransacties te verwerken, dien je een tweede account bij CodaBox aan te vragen  enkel voor de Yuki-bankrekeningen. Yuki haalt alle bestanden namelijk op van de mappen en zal deze importeren in de juiste domeinen.

Om de koppeling te maken tussen jouw CodaBox account en Yuki, zodat de banktransacties dagelijks opgehaald worden en deze meteen klaar staan in het domein om te verwerken, dien je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te geven in jouw portaal.

Een gebruiker met de rol Portaalbeheerder kan deze gegevens invullen, een gebruiker met de rol Portaal backoffice kan deze instellingen alleen bekijken.

In je Yuki backoffice portaal klik je rechtsboven in je scherm op Instellingen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op het potloodje om jouw gegevens in te vullen. Het kan zijn dat er bij gebruikersnaam als default sanoellen ingevuld is, dit mag je gewoon overschrijven. Nadat de gebruikersnaam (user-codabox-xxxx) en het wachtwoord aangevuld is, klik je nog even op Bewaren.

Hierna dien je er enkel nog voor te zorgen dat alle bankrekeningnummers zijn toegevoegd (via de Bank-bol) in het betreffende domein. Op deze manier is de juiste toewijzing van de codabestanden aan de verschillende domeinen verzekerd.