In een domein kan elke gebruiker zijn of haar persoonlijke voorkeuren vastleggen.

Persoonlijke voorkeuren

Deze kunnen geraadpleegd en gewijzigd worden door linksonderaan via Meer te navigeren naar Instellingen

Het volgende scherm wordt geopend:

• Mijn profiel: je relatiekaart met alle bijbehorende gegevens
  • Voorkeuren: persoonlijke voorkeuren voor wat betreft o.a. het bureaublad, het Archief, Yuki ScanWizard, Mail etc,
  • E-mailaccounts: overzicht van je aangemaakte e-mailaccounts
  • Agenda: persoonlijke voorkeuren voor weergave van agenda
  • Monitor: instellingen van weergave financiële monitor in module Boekhouding
  • Tags & afdelingen: actieve en inactieve tags en afdelingen
  • Financiële krant: abonnees van financiële krant.

Instellingen die de werking van de software beïnvloeden

• Mijn domein: overzicht van administraties en gebruikers met toegang tot het domein
  • Berichten: vragen over administratie, berichten over btw-aangifte of aandachtspunten
  • Landen & valuta: actieve en inactieve landen en valuta
  • Rekeningschema: actieve en inactieve grootboekrekeningen
  • Prijslijsten: overzicht van de aangemaakte prijslijsten
  • Factureren: instellingen verkoopfacturen en factuur lay-outs
  • Herinnering: handmatige of automatische herinneringen, herinnering lay-outs
  • Btw-percentages: actieve en inactieve btw-percentages.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik vervolgens op het icoon van de instelling dat je wenst te wijzigen.