De backoffice medewerkers kunnen via de Yuki Postbus in een domein met elkaar communiceren. Een gebruiker met een 'Backoffice' rol kan alle door Yuki aan hem of haar toegewezen vragen vanuit het portaal bekijken en daarna via het domein afhandelen.

De backoffice medewerkers kunnen vragen stellen aan gebruikers maar ook aan andere backoffice medewerkers

Voor vragen, antwoorden en mededelingen van de backoffice ontvangt de gebruiker op zijn of haar inlog e-mailadres een mail, met daarin een link naar de mededeling, vraag en/of antwoord.

Open de Yuki Postbus en klik vervolgens links in je scherm op Totaaloverzicht in het submenu Vragen.

Het aantal nog openstaande vragen voor jezelf wordt hier getoond. Het volgende scherm wordt geopend:

In dit overzicht zie je de openstaande vragen voor jezelf en de vragen die nog door de klant beantwoord moeten worden. Door te klikken op de knop + Nieuw bovenin het scherm kunnen de backoffice medewerkers en de gebruiker beiden een algemene vraag óf een vraag over een specifiek document of een transactie stellen.

Algemene vraag

Het is mogelijk om een algemene vraag te stellen door naar de Yuki Postbus bol te gaan en vervolgens bovenin het scherm te klikken op de knop Vraag. Je kan ook onderin het scherm klikken op Stel een vraag. In beide gevallen zal hetzelfde scherm worden geopend.

Vraag over specifiek document of transactie

Vanuit een geopend document of een transactie kan je een  vraag stellen. Hiervoor klik je bovenin je scherm op de knop Stel een vraag aan de gebruiker/backoffice.