Alle documenten die door Yuki niet automatisch zijn herkend en afgehandeld komen in de workflow Te verwerken documenten terecht en moeten door de backoffice handmatig worden verwerkt.

Om te beginnen met het verwerken van de documenten klik je op het icoon Document(en).

Het volgende scherm zal worden geopend:

Klik op > voor een document om deze te verwerken. Meer uitleg over het verwerken van de verschillende documenten kan je hier terugvinden: