Via de instellingen van een domein kan een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' de toegang tot een domein voor de ondernemer blokkeren.


Het scherm om de instellingen van een domein te bekijken en/of te wijzigen wordt als volgt geopend:

  • automatisch direct na het aanmaken van een nieuw domein.
  • in het backoffice portaal onderin klikken op de tegel Domeinen of linksboven op het icoon Domeinen.
  • In het overzicht Domeinen klik je vervolgens op > voor de naam van een domein.


Het volgende scherm wordt geopend:



Door op het potloodje te klikken, heeft de Portaalbeheerder de mogelijkheid om de toegang voor de ondernemer te blokkeren. 


Door Geblokkeerd aan te vinken, kan je de toegang voor de klant blokkeren. De klant kan nog wel inloggen maar heeft geen toegang meer tot de informatie. Dit kan bijvoorbeeld als dwangmiddel worden gebruikt wanneer de klant al enige tijd de facturen van het kantoor niet meer heeft betaald.