Export

De service van Yuki is erop gericht om alle documenten en gegevens online in de Yuki omgeving te bewaren en makkelijk bereikbaar te maken. Toch kan het soms handig zijn om bepaalde gegevens of documenten weer uit de Yuki omgeving te halen. Dit doe je door middel van het exporteren van bestanden. In Yuki kan je gebruik maken van exportmogelijkheden op portaal- en administratieniveau.

Portaal

• Exporteren van btw-aangiften (CSV)
  • Exporteren van uit te voeren taken (CSV)
  • Exporteren van verwerkte transacties (CSV)
  • Downloaden UBL facturen (CSV).

Administratie

• Exporteren van adressen (Relaties)
  • Exporteren van financiële transacties (Boekhouding)
  • Exporteren van documenten (Archief)
  • Exporteren van afschriften (Bank).

Exportmogelijkheden administratie

• Exporteren van adressen (Relaties)
    Adressen (klanten/leveranciers/werknemers) kunnen geëxporteerd worden uit Yuki om deze vervolgens in een andere omgeving te importeren zoals Microsoft Outlook, Organizers of andere Yuki domeinen.
  • Exporteren van financiële transacties (Boekhouding)
    Om een overzicht te krijgen van de financiële transacties per grootboekkaart is het mogelijk om deze te exporteren. Meestal gebeurt dit aan het einde van een boekjaar zodat je een volledig jaaroverzicht tot je beschikking hebt. Dit overzicht kan eventueel worden geprint of door de accountant worden gecontroleerd.
  • Exporteren van documenten (Archief)
    Je kan ervoor kiezen om alle documenten die uit je archief, of een gedeelte hiervan, te exporteren naar je harde schijf bij eventuele beëindiging van het contract of het aanhouden van een eigen back-up. Om (een gedeelte van) het archief te exporteren wordt er door Yuki een ZIP-bestand aangemaakt met alle door jou geselecteerde documenten daarin. Omdat dit in veel gevallen een groot bestand betreft, kan deze export niet direct plaatsvinden. Het ZIP-bestand wordt achter de schermen door Yuki aangemaakt en tijdelijk opgeslagen. Zodra dit bestand is aangemaakt (altijd binnen 24 uur) krijg je een e-mail met daarin een link naar dit bestand om het op deze manier direct te kunnen downloaden.
  • Exporteren van afschriften (Bank)
    Het is mogelijk om alle transacties van kasstaten, bankafschriften, creditcards en elektronische afschriften te exporteren.

Overzichten exporteren

Boekhouding

• Downloaden overzicht Omzet en Kosten (PDF)
  • Downloaden overzicht Bezittingen en Schulden (PDF)
  • Exporteren Proef- en saldibalans (XLS)
  • Downloaden Activastaat (PDF)
  • Exporteren openstaande posten leveranciers (CSV)
  • Downloaden Ouderdomsanalyse (CSV)
  • Exporteren openstaande posten klanten (CSV)
  • Downloaden Ouderdomsanalyse (CSV)
  • Exporteren openstaande posten RC Personeel (CSV)
  • Downloaden Ouderdomsanalyse (CSV)
  • Downloaden Rekeningschema (CSV).

Verkoop

• Downloaden Verkoopfacturen (CSV)
  • Downloaden Onbetaalde facturen (CSV)
  • Downloaden Prijslijst (CSV)
  • Downloaden Verkoophistorie (CSV).

Aankoop

• Downloaden Aakoopfacturen (CSV)
  • Downloaden Onbetaalde facturen (CSV)
  • Downloaden Betalingen onderweg (CSV)
  • Downloaden Facturen in behandeling (CSV).

Dossiers

• Downloaden Dossiers (CSV)
  • Downloaden Margebijdrage (CSV)
  • Downloaden Financiële details (CSV).