Gebruikers kunnen te allen tijde hun eigen wachtwoord wijzigen indien zij al ingelogd zijn in de Yuki omgeving.

Het wachtwoord kan worden gewijzigd door de adreskaart van de gebruiker te openen en in de grijze taakbalk te klikken op Wachtwoord. In het scherm dat volgt moet het bestaande wachtwoord en het nieuwe wachtwoord worden ingevoerd.

Een tweede mogelijkheid om het wachtwoord te wijzigen is door rechtsboven in het scherm te klikken op het fototoestel en vervolgens te kiezen voor Wijzigen wachtwoord

Het volgende scherm zal geopend worden waarin het wachtwoord aangepast kan worden.