Enkel een medewerker met de rol Portaalbeheerder kan een gebruiker uit het portaal verwijderen via onderstaande stappen:

• Klik in het portaal op het icoon Gebruikers of op de tegel Gebruikers.
  • Via het rood kruisje is het mogelijk om een gebruiker te verwijderen. Dit zal enkel zichtbaar zijn bij gebruikers met een rol Portaal data-entry, Portaal backoffice of Portaal gastgebruiker.

Indien het nodig is om een medewerker met de rol Portaalbeheerder te verwijderen, is het noodzakelijk om eerst de rol te verlagen. Hiermee zal het wel mogelijk zijn om deze persoon uit het portaal te verwijderen.