Enkel een medewerker met de rol Portaalbeheerder kan een gebruiker uit het portaal verwijderen via onderstaande stappen:

• Klik in het portaal op Beheer en vervolgens op Gebruikers.
  • Het is enkel mogelijk om een gebruiker te verwijderen met een rol andere dan de rol Portaalbeheerder. Indien er alsnog een medewerker met de rol Portaalbeheerder verwijderd moet worden, is het noodzakelijk om eerst de rol te verlagen

Klik op de naam van een gebruiker en vervolgens in het nu geopende scherm in de sectie Profiel op de knop Bewerken.