Een medewerker met de rol Portaalbeheerder kan de rol van een backoffice medewerker wijzigen of meerdere rollen toekennen aan een profiel.

Om de rol van een gebruiker te wijzigen of extra rollen toe te kennen, volg je onderstaande stappen:

• Klik in het portaal op het icoon Gebruikers of op de tegel Gebruikers.
  • In het overzicht klik je vervolgens op het groter dan teken (>) voor de naam van een gebruiker

• In het tabblad Extra is het mogelijk om de rol van een medewerker te wijzigen onder Beveiliging.