De volgende personen kunnen één of meer gebruikers uit een domein verwijderen:

  • De eigenaar van het domein
  • Gebruikers met de rol 'Directie'
  • Backoffice medewerkers.


Om gebruikers te verwijderen, klik je linksboven op het bedrijfslogo of de domeinnaam en vervolgens kies je voor Mijn domein. Door te klikken op het rood kruisje achter de gebruiker, zal je de gebruiker kunnen verwijderen.


 

Een gebruiker dat eveneens de eigenaar van het domein is, zal je niet direct kunnen verwijderen. Om dat wel te kunnen doen, zal de eigenaar gewijzigd moeten worden. Dit zal een backoffice medewerker vanuit het domeinfiche kunnen aanpassen.