Speciaal voor het direct verwerken van bonnetjes is er nu ook een smartphone applicatie. Daarnaast kun je direct naar je eigen administratie gaan en is de hele administratie en het digitale archief beschikbaar via jouw smartphone.

Bonnetjes sturen naar Yuki boekhouding

Er zijn dan nog twee knoppen: één om het bonnetje te fotograferen en één om Yuki in te gaan. Als je een bonnetje naar Yuki wilt sturen, maak je hiervan een foto en verstuur je dat naar Yuki. Yuki doet daarna de rest zoals dat ook bij de andere documenten gebeurt. Het bonnetje wordt door de Yuki systemen herkend en verwerkt en gecontroleerd door de Yuki backoffice.

Je kunt niet alleen een bonnetje sturen naar jouw Yuki boekhouding, maar ook alle informatie raadplegen via de smartphone. Heel Yuki is gratis beschikbaar op de smartphone. Dat betekent dat je met de volgende gegevens kunt werken:

• Omzet en kosten bekijken
  • Bankrekeningen raadplegen en doorzoeken
  • Omzet- en inkooplijst opvragen
  • Adressen uit het Yuki adresboek opzoeken
  • Communiceren met Yuki
  • Je e-mail raadplegen
  • Je Yuki agenda raadplegen
  • Taken raadplegen.

Waar moet je rekening mee houden?

• Snelheid van de verbinding als je geen wireless verbinding hebt en de kosten van de verbinding.
  • Kwaliteit van de foto is minder dan die van een scan, zeker met de oudere iPhone versies.
  • Zorg dat de inloggegevens zijn vastgelegd.
  • Zorg dat je kunt e-mailen op jouw iPhone.
  • Zorg dat je iPhone beveiligd is met een pincode. Yuki bewaart namelijk de inloggegevens van de boekhouding op de telefoon!