In Yuki kan je een overzicht bekijken van alle verwijderde adressen (relaties) in een domein.

Dit overzicht is alleen beschikbaar voor gebruikers met een 'Backoffice' rol.

Om de verwijderde adressen van een domein te bekijken ga je naar het Adresboek en klik je links in je scherm op Verwijderde adressen.

Het volgende scherm wordt geopend:

In dit overzicht worden alleen adressen getoond die in een bepaalde maand, kwartaal, half jaar of jaar verwijderd zijn.

In het Zoekveld kan je zoeken naar een verwijderd adres op Naam.