Nadat je je Mollie account hebt gekoppeld met je administratie in Yuki kan je de betaallink toevoegen aan de tekst van de e-mails waarmee je je verkoopfacturen verstuurd naar je klanten.

Om de betaallink toe te voegen aan de e-mail tekst pas je de factuur lay-out aan die je gebruikt bij het aanmaken van je verkoopfacturen.

Factuur lay-out aanpassen

Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen, klik in het nu geopende

scherm op Verkoop instellingen en scroll vervolgens naar Factuurlay-outs.

Om een bestaande factuur lay-out te wijzigen klik je op de omschrijving van de desbetreffende factuur lay-out. Je kan ook een nieuwe factuur lay-out aanmaken door te klikken op +Nieuwe lay-out.

Om de betaallink aan de e-mail tekst van de verkoopfacturen toe te voegen voeg je vervolgens de placeholder [PublicLink] toe.

Alle verkoopfacturen die vanaf dit moment worden aangemaakt op basis van de desbetreffende factuur lay-out  bevatten nu in de tekst van de e-mail de betaallink waarmee de verkoopfacturen door je klanten via Mollie kunnen worden voldaan.