Mollie kan je koppelen met je administratie in Yuki en zo integreer je eenvoudig alle belangrijke betaalmethoden (o.a. Bancontact, creditcard etc.). Met Mollie kan je online en via je mobiel betalingen accepteren en daardoor bespaar je meer tijd op je boekhouding.

Heb je nog geen Mollie account dan kan je vanuit Yuki een nieuwe gratis account bij Mollie aanmaken.

Na het aanmaken van je account bij Mollie moet je vervolgens in Yuki handmatig een Mollie bankrekening in je administratie aanmaken. Bij de rekeninggegevens moet je bij 'Betalingsprovider account' het e-mailadres (gebruikersnaam) invullen waarmee je inlogt bij je account bij Mollie.

Voor een beschrijving van het aanmaken van een Mollie bankrekening zie Nieuwe eigen bankrekening (creditcard/online betalingsprovider) aanmaken.

Open de Verkoop omgeving en klik onder Instellingen op Mollie. Het volgende scherm wordt geopend:

Mollie account koppelen

Nadat je een gratis (nieuw) Mollie account gekoppeld hebt met Yuki, word je meteen doorverwezen naar Mollie waar je nog aanvullende informatie moet doorgeven:

Vul deze informatie aan om de koppeling te voltooien.

Welkom bij Mollie

In de e-mailbox van het door jou opgegeven e-mailadres ontvang je nu de volgende welkomst e-mail:

In deze e-mail staan je Partner-ID, je gebruikersnaam en het wachtwoord van je nieuwe account bij Mollie.

Kort daarop ontvang je een tweede e-mail met uitleg hoe je betalingen van je klanten kunt gaan ontvangen in Mollie en deze periodiek kunt laten uitbetalen naar je zakelijke betaalrekening: