Elke relatie kan je in Yuki koppelen aan een Project:

• vanuit de geopende relatiekaart in de functionaliteit Relaties

Koppelen vanuit geopende relatiekaart

Open de functionaliteit Relaties en klik vanuit een geopende relatiekaart linksboven in je scherm op de knop Bewerken.

Open het tabblad Extra, klik vervolgens op het vergrootglas in het veld Project en selecteer een Project om deze relatie aan een Project te koppelen.

Wanneer je in het veld Project een naam invoert, wordt het Project direct aangemaakt (als het Project nog niet bestaat). Dit nieuwe Project is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het Project instellen.

Na het klikken op de knop Bewaren wordt de relatie aan het Project gekoppeld.

Gekoppelde relatie in Projects bekijken

Je vindt de relatie in het Project terug onder de Koppelingen van het Project én op het tabblad Totaaloverzicht.

Koppelingen

Totaaloverzicht