Een taak kan je in Yuki koppelen aan een Project:

• vanuit de geopende taak in de Agenda functionaliteit.

Koppelen vanuit geopende taak

Ga naar Agenda functionaliteit en open vanuit het overzicht Taken een taak door te klikken op > voor de desbetreffende taak.

Klik op het vergrootglas in het veld Project en selecteer een Project om deze taak aan een Project te koppelen.

Wanneer je in het veld Project een naam invoert wordt het Project direct aangemaakt (als het Project nog niet bestaat). Dit nieuwe Project is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het Project instellen.

Na het klikken op de knop Bewaren wordt de taak aan het Project gekoppeld.

Gekoppelde taak in Project bekijken

Je kan de taak in het Project terugvinden zowel onder de Koppelingen als onder het tabblad Totaaloverzicht

Koppelingen

Totaaloverzicht