In dit overzicht komen de facturen in terecht die manueel in behandeling geplaatst werden vanuit het overzicht Onbetaalde facturen of Betaling onderweg. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden in afwachting van een creditnota. Alleen de eigenaar van het domein (rol 'Directie') en gebruikers met de rol Directie kunnen facturen weer vrijgeven voor betaling.

Ga naar de Aankoop bol en klik vervolgens links in het menu op In behandeling onder Bijzondere facturen.

1. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren: Onderwerp, Bedrag, Leverancier, Factuurnummer, Tag of Dossier
  2. Vul hier het zoekcriteria in. Door op de knop Zoek te klikken wordt het filter op de lijst toegepast. Wanneer de Vreemde valuta module is geactiveerd in de Yuki store kan je ook filteren op Valuta.
  3. Door op dit symbool te klikken, zal het schermvoorbeeld ook getoond worden van de geselecteerde aankoopfactuur.
  4. Markeer de geselecteerde facturen als vrijgegeven. Hierdoor verdwijnen de facturen uit dit overzicht en zullen deze enkel zichtbaar zijn bij de Onbetaalde facturen.
  5. Hiermee zullen enkel de aankoop creditnota's getoond worden.
  6. Er kan gefilterd worden op alle aankoopfacturen of enkel deze van een bepaalde administratie.
  7. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  8. Download het getoonde overzicht als een CSV-bestand (Excel).