In dit overzicht kan je een lijst terugvinden van alle aankoopfacturen waarbij je kan zoeken op onderwerp, bedrag, factuurnummer, etc. Daarnaast kan je filteren op o.a. alle aankoop creditnota's, alle onbetaalde of deels betaalde facturen.

Klik op Aankoop en vervolgens links in het menu op Aankoopfacturen. Het volgende scherm wordt geopend:

1. Maak hier een keuze waarop je wil zoeken: Onderwerp, Bedrag, Leverancier, Factuurnummer, Tag of Dossier
  2. Vul hier het zoekcriteria in. Door op de knop Zoek te klikken wordt het filter op de lijst toegepast. Wanneer de Vreemde valuta module is geactiveerd in de Yuki store kan je ook filteren op Valuta.
  3. Selecteer hier de periode waarvan je de aankoopfacturen wilt bekijken.
  4. Door op dit symbool te klikken, zal het schermvoorbeeld ook getoond worden van de geselecteerde aankoopfactuur.
  5. Hiermee zullen enkel de aankoop creditnota's getoond worden.
  6. Attendeer een gebruiker over dit document.
  7. Er kan gefilterd worden op alle aankoopfacturen of enkel deze van een bepaalde administratie.
  8. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  9. Download het getoonde overzicht als een CSV-bestand.