Onder Aankoop kan je verschillende overzichten terugvinden over de leveranciers en aankoopfacturen. Aan de hand van deze overzichten kan je de historie en status van alle aankoopfacturen raadplegen waaronder de niet betaalde facturen, facturen waarvan de betaling onderweg is en deze die in behandeling staan.

Links in je scherm vind je de belangrijkste functies van de Aankoop bol.

Overzicht

Aankooplijst

Overzicht van de leveranciers en de bedragen die ze in een bepaalde periode (maand, kwartaal of jaar) aan het bedrijf gefactureerd hebben.

Aankoopfacturen

Lijst van historische facturen met zoekfunctie waarbij je kan zoeken op leverancier, onderwerp, bedrag, datum, nummer of dossier. Hiermee kan je snel een factuur of facturen van een leverancier terugvinden. Het resultaat van de zoekfunctie kan je exporteren naar Excel.

Saldilijst

Overzicht van alle leveranciers die nog geld van het bedrijf tegoed hebben.

Overzicht fiches 281.50

Hier kan je de fiches 281.50 exporteren in een xml.

Bijzondere facturen

Onbetaald

Facturen die nog betaald moeten worden.

Betalingen onderweg

Facturen waarvan de betaling onderweg is (betaald via bancontact, creditcard, opgenomen in een SEPA betaalbestand of domiciliëring).

In behandeling

In dit overzicht zie je alle aankoopfacturen die nog niet betaald of gedomicilieerd werden. De facturen kunnen manueel in dit overzicht geplaatst worden.