Het is mogelijk om handmatig een document aan te maken door op onderstaande symbool te klikken of linksonder te kiezen voor Nieuw document.

In het nu geopende scherm wordt je gevraagd op welke manier het document moet worden aangemaakt.

• Een bestand uploaden van jouw computer om te klasseren of klaar te zetten voor verwerking. Na het kiezen van een lokaal bestand klik je op de knop Doorgaan en wordt het document rechts in je scherm getoond.

• Een aantal bestanden uploaden die bij elkaar horen (bijvoorbeeld twee gescande bladzijden in JPG-formaat).

Je klikt op de knop Selecteer bestanden om deze op je computer te selecteren en vervolgens klik je op de knop Uploaden starten. De documenten worden rechts in je scherm             per pagina getoond.

• Eén of meer pagina's van een document scannen.
    De ScanWizard wordt gestart. Als het de eerste keer is moet de ScanWizard eerst geïnstalleerd worden.

• Je hebt geen document, maar wenst handmatig een tekst in te vullen om bijvoorbeeld te klasseren.