Door te klikken op onderstaande symbool vanuit het archief open je de Scan wizard.

Als het de eerste keer is dat je scant, dient de scan wizard eerst geïnstalleerd te worden. Eenmaal dat is gedaan, selecteer je de Feeder en kan je starten met scannen.

Gescande documenten worden direct naar het domein verstuurd waar ze klaar zullen worden gezet voor de verwerking.

Als alles is ingescand klik je op de knop Klaar. Er zal een nieuw tabblad geopend worden met de ingescande documenten waarbij gecontroleerd kan worden of alles correct ingescand werd.