In dit overzicht kan je zien wanneer de documenten aangeleverd zijn geweest en door wie.

In de kolom Type zie je op welke manier de documenten zijn aangeleverd:

•    Scannen
  •    Uploaden
  •    Mail
  •  Webservice

Om een batch in detail te bekijken klik je op > voor de batchregel of op de datum. Je kan in deze detailweergave geselecteerde documenten in een map plaatsen, samenvoegen tot een bundel of verwijderen. Daarnaast kan je de batches bekijken van alle gebruikers  of alleen de batches van een specifieke gebruiker. De batches kunnen ook worden bekeken in de Document(en) weergave. Hiervoor selecteer je de weergave linksboven in je scherm.

Het volgende scherm wordt geopend:

In de taakbalk heb je volgende opties:

1. Verander van schermweergave: Batches, Document(en) of Pagina's.
  2. Bekijk alle documenten, alleen de documenten in behandeling of afgehandelde documenten.
  3. Selecteer welke periode je wilt zien. Dit kunnen alle documenten zijn of per jaar, half jaar, kwartaal of maand.
  4. Lijstweergave (details) van documenten.
  5. Bekijk de documenten als thumbnails (zie bovenstaande afbeelding).
  6. Bepaal de grootte van de thumbnails in je scherm: Standaard, Klein, Groot of Extra Groot.
  7. Sorteer de documenten op Datum of Naam.
  8. Zoek naar bepaalde documenten.
  9. Bekijk documenten van een bepaalde administratie of van het gehele domein.
  10. Onder elk aangeleverd document zie je de volgende knoppen: Bewerk, verwijder of draai het document naar links of naar rechts.