In dit overzicht zie je een lijst van documenten die vanuit een externe bron aan Yuki zijn aangeleverd. Dit zijn bijvoorbeeld e-mails verstuurd naar het Yuki e-mailadres of documenten die via de koppeling met Dropbox aangeleverd zijn geweest.  Documenten die je zelf hebt gescand of geüpload staan niet in dit overzicht. 


Het doel van dit overzicht is om de ondernemer te attenderen op documenten die mogelijk onterecht aan de administratie zijn aangeboden en om een overzicht te behouden van de facturen die per mail verstuurd zijn geweest. Enkel de ondernemer kan deze lijst afhandelen! 


Vanuit dit overzicht kan de ondernemer beslissen wat er met deze binnengekomen documenten dient te gebeuren. Deze kunnen afgehandeld worden, er kunnen vragen bij gesteld worden en het is mogelijk om een taak te maken.


Afhandelen

Het document kan afgehandeld worden en zal daardoor uit het overzicht verdwijnen. Afhandelen betekent niet dat documenten verwijderd zullen worden uit de administratie. Deze worden nog door Yuki of de boekhouder/accountant verwerkt met uitzondering van de documenten dit zelf verwijderd worden door op het vuilbakje te klikken.