Elke map in het archief heeft een eigen onderverdeling in verschillende tabbladen. Het is mogelijk om zelf tabbladen toe te voegen en de volgorde te wijzigen van de tabbladen. Om naar de instellingen te gaan klik je met de rechtermuisknop op een map en kan je kiezen voor Bewerken

Een andere mogelijkheid is om eerst de map te openen en vervolgens op onderstaand icoontje Eigenschappen van de map en tabs wijzigen te klikken.

Vervolgens kom je in onderstaande scherm terecht waarbij het mogelijk is de Omschrijving, Notities en Tabbladen toe te voegen. Alsook kan je de volgorde van de tabbladen wijzigen door op de groen of rode pijlen naast de tabbladen te klikken.