Als je net een domein hebt aangemaakt, kom je na het openen van het domein in het BO scherm terecht. Onder Bedrijven vind je alle administraties binnen je domein. Klik vervolgens op > links voor de desbetreffende administratienaam om de gegevens van de administratie in te voeren.

Om de gegevens aan te vullen of te wijzigen, klik je linksboven op het potloodje.

Dit tabblad is bedoeld om achtergrond informatie over het bedrijf vast te leggen zodat een nieuwe backoffice medewerker die documenten moet verwerken, een idee heeft van de hoofdactiviteiten van het bedrijf.