Als je net een domein hebt aangemaakt, kom je na het openen van het domein in het BO scherm terecht. Onder Bedrijven vind je alle administraties binnen je domein. Klik vervolgens op > links voor de desbetreffende administratienaam om de gegevens van de administratie in te stellen.

Om de gegevens aan te vullen of te wijzigen, klik je linksboven op het potloodje.

Op dit tabblad kan je het domein van een Yuki portaal overzetten naar een ander portaal binnen jouw kantooromgeving. Dit kan gebruikt worden indien er gewerkt wordt met meerdere portalen van één kantoor.

Standaard zal het portaal getoond worden van waaruit het domein werd aangemaakt.