De instellingen zijn zo veel mogelijk op één plaats samengebracht. Op het Yuki Backoffice Portaal kunnen een aantal instellingen worden vastgelegd die gelden voor alle domeinen in een portaal zoals steekproeven, tevredenheid, toegang voor gebruikers, centrale verwerkingsregels en koppelingen (Webservices, Codabox).

LET OP!

Alleen een gebruiker met de rol Portaal beheerder heeft de mogelijkheid om de instellingen te wijzigen. Een gebruiker met de rol Portaal backoffice heeft slechts toegang tot de instellingen behalve de document verwerkingsregels en de algemene voorwaarden.

In je backoffice portaal klik je rechtsboven in je scherm op Instellingen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Op portaalniveau kunnen de volgende instellingen worden vastgelegd:

• Algemeen: de instellingen voor steekproeven, tevredenheid en toegangsinstellingen voor eindgebruikers.
  • Backoffice vragen: importeren en aanmaken van (Engelse, Nederlandse of Franse) standaardvragen en antwoorden voor gebruik door de backoffice in communicatie met de klant.
  • Document verwerkingsregels: aanmaken en overzicht van centrale verwerkingsregels per relatie.
  • Voorkeuren: taal van Yuki in het portaal.
  • Webservices: API-sleutels om koppelingen te leggen.
  • Codabox SFTP: Hier kan je de instellingen voor het ophalen van Coda-bestanden terugvinden. Deze gegevens kan je opvragen bij Codabox zelf.
  • Coda bulk upload: Hier kan je in bulk Coda-bestanden opladen die dan verdeeld worden over de domeinen.
  • Algemene voorwaarden: nieuwe algemene voorwaarden (van kracht op 25 mei 2018) en de GDPR verwerkersovereenkomst.