Alleen een gebruiker met een Backoffice rol in het domein kan het overzicht van speciale klantspecifieke afspraken over een administratie, relatie of een grootboekrekening bekijken.

Vanuit de Backoffice (BO) is een overzicht beschikbaar van de klantspecifieke opmerkingen die binnen deze administratie zijn vastgelegd. Hetzelfde overzicht kan worden gevonden door linksboven in het scherm op het 'i' icoon te klikken. Na het vastleggen van een eerste notitie in de administratie zal het icoon 'i' pas zichtbaar worden bij de eerstvolgende login.

Het volgende scherm wordt geopend:

Er kan hier gekozen worden voor het tonen van alle klantspecifieke opmerkingen of alleen deze over de administraties, grootboekrekeningen of relaties.