Alle documenten kunnen op een eenvoudige manier aangeleverd worden door ze met Yuki te delen via Google Drive. Of het nu gaat om documenten die Yuki moet verwerken,of documenten die je zelf wilt archiveren, het aanleveren van je documenten is in een handomdraai geregeld.

Hoe kan je documenten aanleveren?

Het aanleveren van documenten doe je door een map in je Google Drive account te delen met Yuki. Hiervoor maak je een nieuwe map aan met de naam dat terug te vinden is in het domein! In veel gevallen zal dat het domeinnaam zijn. Indien de naam niet klopt, kunnen wij de map niet accepteren.

De naam dat gebruikt moet worden en de code dat meegegeven moet worden, vind je terug door naar de Yuki Postbus te gaan en vervolgens te klikken op de knop Drive

Een map dat je wil delen kan je binnen je Google Drive op een willekeurige locatie aanmaken. Bijvoorbeeld als volgt:

Mijn schijf/<domeinnaam>

Mappen delen met Yuki

Eenmaal aangemaakt, klik je met de rechtermuisknop op de map en kies je voor Delen. In het nieuwe scherm dat zich opent voeg je de gebruiker support@yukisoftware.be toe met het recht om te mogen bewerken.

In de optionele persoonlijke boodschap moet je onderstaande unieke code vermelden. Deze code gebruiken wij om te verifiëren dat het om een legitiem verzoek gaat van een bestaande Yuki klant.
Deze code vind je terug binnen je domein onder de Yuki postbus > Selecteer een map > Kies voor Drive:

support@yukisoftware.be. De documenten die aangeboden worden via Google Drive zullen naar de map Verwerkt in de gedeelde map verplaatst worden. De bestanden die Yuki succesvol heeft ontvangen kan je terugvinden in de Digitale Postbus.

Google Drive installeren op je PC

Indien je gemakkelijk bestanden van op je PC in Google Drive wil plaatsen kan je hiervoor bepaalde software downloaden en installeren. Sinds eind 2017 kan je hiervoor best gebruik maken van Google Drive File Stream. Dit is een gemakkelijk te installeren programma dat jouw PC verbindt met de Google Drive cloud! Meer informatie en een link om de software te downloaden vind je op de website van Google.