De controle van Personeel bestaat uit het volgende:

• Zijn er transacties die openstaan op RC Personeel?

Klik op het onderdeel om de score daarvan tot in detail te bekijken.

Doorloop de lijst met transacties en zorg ervoor dat alle ontbrekende declaraties en loonfiches worden aangeleverd of digitaal worden aangemaakt in de administratie.

In het geopende scherm van de rubriek verschijnt, indien van toepassing, de knop  waarmee de lijst naar een gebruiker doorgestuurd kan worden indien declaraties of loonfiches ontbreken. Klik op deze knop als je een gebruiker op basis van de gestuurde lijst wil vragen om toelichting óf om de ontbrekende documenten te uploaden.

Nadat je ervoor hebt gezorgd dat de benodigde aanvullingen en/of correcties zijn uitgevoerd, kan je de score van de kwaliteitsmonitor updaten door linksboven in je scherm op de knop  Verversen te klikken.  Onder de score wordt de datum en het tijdstip weergegeven wanneer deze voor het laatst werd bijgewerkt.