Vanuit de Verkoop bol  kan je een nieuwe factuur aanmaken door links in het menu te klikken op Verkoopfacturen en vervolgens op de knop Nieuwe factuur.

Doorloop de volgende stappen om een nieuwe verkoopfactuur aan te maken en indien gewenst direct te versturen naar je klant:

• Voer de factuurgegevens in

• Voeg één of meer factuurregels (artikelen) toe

• Voeg, indien nodig, aanvullende informatie toe

• Voeg, indien gewenst, een bijlage toe aan de factuur vanaf jouw computer of vanuit het archief in Yuki
  • Voeg, indien nodig, notities toe
  • Bewaar de factuur als een conceptfactuur of zet de factuur klaar voor verzending naar de klant

• Wijzig, indien nodig, de factuurdatum en/of de verzendwijze

• Verwerk de factuur in de administratie (na het bekijken van het schermvoorbeeld).

Indien nodig kan je in het veld Notities opmerkingen toevoegen aan de verkoopfactuur.

Daarnaast kan je in de velden Aangemaakt en Gewijzigd bekijken wanneer en door wie de verkoopfactuur is aangemaakt en/of gewijzigd.

Ook wordt hier het type document en het interne ID van het document in Yuki getoond.