Wanneer je bij de factuurinstellingen in het veld Verzendwijze hebt aangegeven dat alle verkoopfacturen per gewone post moeten worden verzonden, wordt deze verwerkt in de administratie in Yuki en heb je de mogelijkheid om deze te downloaden en af te drukken.

Vanuit de Relatie bol kan je gebruik maken van de functie Etiketten om de facturen per post te versturen.

Open de Verkoopmodule, klik links in het menu op Verkoopfacturen en selecteer vervolgens de werklijst Te verzenden facturen. Vervolgens open je de verkoopfactuur die je apart wenst te verwerken door te klikken op het onderwerk van de desbetreffende verkoopfactuur.

Bij de Verzendwijze kan je controleren of Per post versturen geselecteerd staat.  Afhankelijk van de factuurinstellingen en de instellingen per klant, zal de corresponderende verzendwijze getoond worden en zal deze indien nodig ook aangepast kunnen worden.