Door naar Bank te gaan, heb je de mogelijkheid om bankrekeningen en kredietkaarten toe te voegen.

In het linkermenu vind je de belangrijkste toepassingen met betrekking tot de bank en de kredietkaarten. Ze worden hieronder ook kort behandeld.



Nieuwe rekeningen of kredietkaarten aanmaken

Om de backoffice te helpen een volledige administratie te verzorgen kun je hier al een lijst maken van alle zakelijke bankrekeningen en kredietkaarten die je hebt. Dit geldt voor de betaal-, spaar- en depositorekeningen.


Bankrekeningen
Dit is het overzicht van je bankrekeningen en kredietkaarten van alle administraties in het domein. Je kunt filteren per administratie. In deze lijst vind je onderaan ook een regel "Interne overboekingen onderweg". Dit is de lijst van transacties tussen twee rekeningen, waarvan de transactie op de ene rekening al is verwerkt, maar op de andere nog niet.


Kas

Hier kun je de kassen vinden van je bedrijf, als die er zijn.
Lees meer over het werken met een kas


Betaallijst
Dit is een extra optie binnen Yuki. Hierin komen alle aankoopfacturen terecht die nog per overschrijving betaald moeten worden. Vanuit deze lijst kun je betaalbestanden aanmaken om zo in één keer meerdere betalingen aan de bank aan te bieden, zonder deze opnieuw te hoeven invoeren op de internetbankieren pagina van je bank. Meer hierover vind je terug op deze help-pagina. 


Zoeken en vervangen
Met deze functie kun je dwars door alle bankrekening zoeken naar transacties die aan één of meerdere zoekcriteria voldoen. Als je de rechten daarvoor hebt (backoffice), kun je verschillende criteria nog gaan aanpassen in één beweging.