De omzet en kosten vind je terug door naar de Boekhouding bol te gaan en door te klikken op de monitor Resultaten, Omzet of Bedrijfslasten, of door links in het menu te kiezen voor Omzet en kosten.

Wanneer je hierop doorklikt, kom je in de tussentijdse resultaten terecht van respectievelijk de omzet en kosten en de bezittingen en schulden.

Van hieruit kan je doorklikken om verder in te zoomen op de resultaten en zo uiteindelijk bij het document uit te komen.

In de taakbalk vind je de volgende functies:

1. Niveau's
    • Alleen omschrijvingen
    • Gedetailleerde omschrijvingen met kostenoverzichten
    • Gedetailleerde omschrijvingen inclusief grootboekrekeningen. Opmerking: grootboekrekeningnummers zijn niet zichtbaar voor gebruikers, wel voor portaalgebruikers.
  2. Rapport
    • Online versie: toont het rapport online
    • Omzet en kosten: toont het tussentijdse resultaten overzicht
    • Vergelijking maanden: toont de periode totalen
    • Vergelijking jaren: toont de vergelijkende totalen van drie jaar terug tot en met het geselecteerde jaar
  3. Lay-out:
    • Online versie: toont het rapport online
    • Voorlopig rapport: genereert een PDF met de resultaten tot de geselecteerde periode
    • Rapport + toelichting: genereert een uitgebreidere PDF van de geselecteerde periode met de onderliggende grootboekrekeningen
  4. Datumselectie:
    • Vanuit de datumselectie kan je een periode selecteren waarvan je de resultaten wilt inzien. Selecteer je alle jaren of één bepaald jaar dan toont Yuki de overzichten over de gekozen periode. Kies je voor het lopende boekjaar dan zal Yuki de tussentijdse resultaten tot vandaag tonen.

Wil je op kwartaal of maandniveau inzoomen dan verschijnen er naast de datum selector de volgende knoppen:

Klik je op de twee vierkante haken dan toont Yuki alleen resultaten van de geselecteerde periode. Klik je op het pijltje met het vierkante haakje dan toont Yuki de resultaten tot de geselecteerde periode (in het rapport bezittingen en schulden wordt dan ook de beginbalans transacties opgenomen).

5. Toont de rekeningen waarvan het saldo in de periode 0 is.

6. Toont ook de eindejaarsboekingen. Wanneer er in een administratie eindejaarscorrecties zijn doorgevoerd zullen deze worden getoond als deze knop ingedrukt is.